Meld je aan voor onze nieuwsbrief

We sturen je alleen hetgeen dat je niet wil missen!

Meld mij aan

“Al onze activiteiten zijn er op gericht om starters verder te helpen. Dat doen we door de samenwerking tussen de partners van StartupUtrecht te bevorderen. Door het koppelen van de netwerken van onze partners creëren we toegang voor starters en scaleups tot kapitaal, corporates, talent, de overheid en kennisinstellingen.”

“Het hele jaar door organiseren we diverse evenementen. Onze evenementen zijn erop gericht starters te helpen in het vinden van kapitaal, het vergaren van kennis en vaardigheden die ze verder kunnen helpen in het laten groeien van hun onderneming en de toegang proberen te versoepelen tot corporates en overheden. En daarnaast zijn het ideale gelegenheden om collega starters te leren kennen en aan je netwerk te bouwen. Deze evenementen organiseren we altijd samen met onze partners. Als starter kun je kijken waar je behoefte aan hebt en kun je je aanmelden voor de voor jou relevante evenementen.”

“StartupUtrecht maakt onderdeel uit van het landelijke StartupDelta programma. Binnen StartupDelta delen we als hub managers met elkaar de best practices en werken we samen aan onderwerpen die regio overstijgend zijn. Daarnaast probeer ik onderwerpen vanuit Utrecht onder de (inter)nationale aandacht te brengen en maak ik de vertaling van zaken die landelijk spelen naar de regio Utrecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zaken als handelsmissies, evenementen, fiscaliteiten en visa.”


Inez Teunissen

Directeur StartupUtrecht
Startup Utrecht
Webdesign & development by We Seek Trouble