Meld je aan voor onze nieuwsbrief

We sturen je alleen hetgeen dat je niet wil missen!

Meld mij aan

Droom je ervan om gratis je startup of dienst te presenteren voor +8000 bezoekers op 1 en 2 november 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht? Meld je dan nu aan voor het Computable Future Lab!

Het Computable Future Lab brengt bijzondere, innovatieve en ambitieuze technische projecten verder. Het is een onderdeel op de vakbeurzen Infosecurity.nl, data & Cloud Expo 2017 en biedt de bedenkers van deze projecten de mogelijkheid om de bezoekers van een van Nederlands grootste ICT-vakbeurzen hun product, project of dienst te laten beleven.

Om in aanmerking te komen voor een kosteloze deelname hanteren we een selectiebeleid. Om een goede beoordeling te kunnen maken, hebben wij de volgende informatie van je nodig:

Bedrijfsnaam (volgensKvK)
Datum van oprichting
Aantal werknemers
Omschrijving van je product of dienst
Welke experience biedt je aan de bezoeker van het Computable Future lab.

Reacties graag uiterlijk 1 augustus sturen naar Justus Hemelaar: justus.hemelaar@jaarbeurs.nl. Een week later krijg je dan een reactie.

Let op: Er zijn ook betaalde deelnamemogelijkheden. Voor €750 kun je al deelnemen. De stand, meubilair, faciliteiten en online promotie zijn daarbij inbegrepen (net zoals bij het kosteloze deelnamepakket). Loopt jouw doelgroep op de beurs rond en wil je verzekerd zijn van deelname? Dan kun je voor €750 of €2.000 deelnemen. Speciaal voor de startups uit deze mailing heeft de Jaarbeurs een extra incentive. Voor meer informatie kun je een email sturen naar justus.hemelaar@jaarbeurs.nl.

Webdesign & development by We Seek Trouble