Meld je aan voor onze nieuwsbrief

We sturen je alleen hetgeen dat je niet wil missen!

Meld mij aan

UtrechtInc ondersteunt ondernemers en wetenschappers bij het succesvol starten van hun bedrijf, ook als het nog om een idee of onderzoek gaat. Ben jij op zoek naar financiering, huisvesting, andere ondernemers, klanten, advies, en benieuwd wat wij hierin voor jou kunnen betekenen?

Op 17 augustus om 16.30 uur vertellen we meer over onze ondersteuning en wat je van de startup programma’s kunt verwachten.
Zo werk je in ons Pressure Cooker programma in een aantal maanden toe naar een schaalbaar business model, betalende klanten, complementair team en werkend product of prototype.
Bij instapprogramma Get Started ontdek je de haalbaarheid van jouw business idee, maar ook hoe je in korte tijd aan de slag kan met het binnenhalen van complementaire teamleden en eerste klanten.
Aansluitend aan Meet UtrechtInc is er een borrel met onze startups in huis. Een ideaal moment om hen naar ervaringen te vragen. Wil je alvast aan de slag en met andere ondernemers sparren? Dat kan! Proef die dag de sfeer van onze co-working space de Garage en ontdek onze faciliteiten. Je kunt vanaf 9.30 uur bij onze receptie binnenlopen.

Meld je hier aan

Webdesign & development by We Seek Trouble