Meld je aan voor onze nieuwsbrief

We sturen je alleen hetgeen dat je niet wil missen!

Meld mij aan

MYC-640x200-640x200

Zoek jij een co-founder voor jouw startup? Of wil jij zelf instappen bij een startup? Kom dan op vrijdag 15 april langs in het Beatrixgebouw en ontmoet jouw match!

Een sterk, complementair team creëert meer kans voor succes dan een eenpitter. Als startup heb je zo meer expertise en kennis in huis en kun je sneller opschalen. Om die teams samen te stellen, organiseren incubator UtrechtInc en Computable gedurende het Appril Festival de Meet Your Co-founder speeddates.

Dit gratis netwerkevent is een must voor jou wanneer…

… Jij als startup op zoek bent naar een co-founder: Je werkt aan jouw startup, alleen het team is nog niet compleet. Op 15 april ontmoet je ondernemers, investeerders, business developers en (IT) specialisten die zich oriënteren op nieuwe startup ideeën om bij aan te sluiten. Tijdens dit event kom je meer te weten over hun expertise en commitment. Meld je aan! Wie weet vind je de juiste partner die samen met jou gaat ondernemen.

… Jij op zoekt bent naar nieuwe startup ideeën om bij aan te sluiten: Op 15 april ga je in gesprek met startups die op zoek zijn naar mede-ondernemers. Ze zoeken vaak mensen met een technische (IT) of juist commerciële/business development achtergrond. Iemand die hands on is en de operationele of financiële kant van de startup daadkrachtig oppakt. Meld je aan! Wie weet ben jij straks co-founder van een startup die de wereld gaat veranderen!

Programma
MYC start om 17:00 uur
14:00 Startup van het Jaar – Ontvangst
14:30 Startup van het Jaar – 1e ronde pitching
17:00 Meet Your Co-founder – How to build a winning team
17:15 Meet Your Co-founder – Speeddates
18:30 Drinks
19:30 Einde

Aanmelden
Of je nu zelf een startup hebt of bij een startup wilt aansluiten, hier meld je jezelf gratis aan voor Meet Your Co-founder. Voorafgaand aan het event heb je een overzicht van alle aanmeldingen. Zo kun je je alvast voorbereiden en bepalen met wie je graag in gesprek wilt op 15 april 2016.

 

Webdesign & development by We Seek Trouble