Meld je aan voor onze nieuwsbrief

We sturen je alleen hetgeen dat je niet wil missen!

Meld mij aan

StartupUtrecht gaat de komende tijd in twee sessies startups koppelen aan Capgemini. De eerstvolgende is op 7 juli van 9-11 uur op het Capgemini -hoofdkantoor.

Over de samenwerking
In het kader van een nieuwe samenwerking met StartupUtrecht stelt Capgemini haar netwerk open voor regionale startups. Droom je ervan om binnen te komen bij de corporates van Nederland, als launching customer of nieuwe klant? Meld je dan nu aan!

Omdat Capgemini graag de nieuwste ontwikkelingen op de voet wil volgen, geeft zij startups de ruimte om kennis te maken met haar klanten. Capgemini is met name geïnteresseerd in samenwerking met startups op het gebied van:

Automation
Het geautomatiseerd laten aflopen van standaard (routine) processen. Dit staat ook bekend onder de naam RPA (Robotic Process Automation). Dit uit zich bijvoorbeeld in zaken als chatbots of bijvoorbeeld het geautomatiseerd invullen van een formulier.

Machine Learning en Cognitive
Dit zijn de zogeheten “Lerende systemen”. In plaats van het voorschrijven aan de computer hoe die iets moet uitvoeren, laat je het aan de computer over hoe die het doet. Je vertelt alleen wat je verwacht. Denk aan het geautomatiseerd herkennen van beelden of het interpreteren van verslagen en rapporten.

Slimme apps
Daarnaast is Capgemini op zoek naar samenwerking met startups die slimme apps maken die het leven van gebruikers -in de breedste zin van het woord – eenvoudiger maken.

Interesse?
Zie jij een samenwerking met Capgemini wel zitten? En heb je tenminste een minimal viable product? Stuur dan een mailtje naar Inez Teunissen, directeur StartupUtrecht. Beschrijf daarin je startup en beantwoord ook de volgende vragen:

-Wat is je product/dienst?
-Met welke corporate wil je graag samenwerken?
-Hoe ziet je team eruit?
-Wie is je doelgroep?
-Hoe ziet jouw team eruit?
-Waarom wil je samenwerken met Capgemini?
Deelname is kosteloos.

Webdesign & development by We Seek Trouble