Meld je aan voor onze nieuwsbrief

We sturen je alleen hetgeen dat je niet wil missen!

Meld mij aan

Op donderdag 6 juli organiseren we de 4e editie van het Utrechts Investors Network. Tijdens dit gratis event brengen we startups die kapitaal nodig hebben, in contact met informal investors en investeerders. Meer weten? Mail StartupUtrecht-directeur Inez Teunissen: info@startuputrecht.nl.

Over het Utrechts Investors Network
De sleutel van een groeiende economie is investeren in de toekomst. Door te verbinden, te versnellen en te verzilveren kunnen alle spelers profiteren van een groeiende economie en draagt dit bij aan een sterke en stabiele welvaart. Startup Utrecht heeft daarom het initiatief genomen om een investor netwerk op te zetten in de regio Utrecht.

Dit netwerk heeft als doel de relatie onder informal investors onderling, de relatie met en de startups in Utrecht en de relatie met het ecosysteem te versterken. Daarnaast proberen we de toegang van startups in Utrecht voor informal investors te verbeteren en vice versa. De informal investors die zich aan kunnen sluiten bij het investor network zijn particulieren met vermogen die willen investeren in startups en startende ondernemers en die zich verbonden voelen met de regio Utrecht.

Sneller en makkelijker verbindingen maken
Door een netwerk te bouwen vinden investors elkaar gemakkelijker. Daarnaast komen investors door het netwerk makkelijker in contact met de juiste startups waar ze in willen investeren. Ook de verbinding van universiteiten, overheden en bedrijven met investors wordt door het netwerk makkelijker en sneller. Hierdoor creëren we synergie voor alle spelers in de regio Utrecht en ver daarbuiten.

Webdesign & development by We Seek Trouble