Meld je aan voor onze nieuwsbrief

We sturen je alleen hetgeen dat je niet wil missen!

Meld mij aan

Cool event alert: TekDelta shares & speeddate (wees er snel bij!)

juni 8, 2018
Op 21 juni a.s. organiseren wij de TekDelta Shares & speeddates + aansluitend een netwerkbbq. Deze zomerse TekDelta editie wordt georganiseerd in samenwerking met partners StartupDelta & StartupUtrecht & Dotslash Utrecht. Via StartupUtrecht zijn ook Utrechtse startups genodigd om deel te nemen. Dus meld je snel aan.

TekDelta is een niet-commercieel initiatief van TNO en StartupDelta, KPN, NXP, YES!Delft. Op basis van strenge selectie en wederzijdse behoeften, organiseren wij 4x per jaar matchmaking events. Ieder event biedt ruimte voor drie persoonlijke afspraken (30 minuten durende) tussen high-tech Startup en high level innovatie managers van grote Nederlandse organisaties. TekDelta werkt samen met de beste accelarators die op regelmatige basis hun beste Startups aandragen. Om de ervaringen en innovatie verder te brengen organiseren wij jaarlijks een aantal kennissessies. Vaak in combinatie met de matchmaking. Meer info op www.tekdelta.nl

Wat kun je verwachten:
Deze TekDelta shares is een bijzondere. De succesfactoren van een goed ecosysteem kun je past echt ontrafelen door ervaringen uit te wisselen met meerdere partijen. Naast de TekDelta corporate partners & hubs zijn ook de  corporate partners & hubs van StartupDelta & StartupUtrecht & Dotslash Utrecht genodigd. Voor de speeddates worden alleen de beste Startups aangedragen die nog niet op de TekDelta shortlist staan. (note: we controleren uiteraard of je hiervoor in aanmerking komt.)

Kortom, een middag vol frisse blikken en nieuwe relaties om mee te netwerken en innoveren!

Programma:

15.00 uur inloop corporates
15.30 uur introductie & subsessies corporate kennisdeling
16.15 uur inloop hubs & startups
16.45 uur speeddaten met corporates & subsessie de kenmerken van succesvolle accelerators
17.30 uur plenaire terugkoppeling
18.00 uur netwerkborrel, startupmarkt & zomerse bbq

Locatie:
Dotslash Utrecht heeft eventspace The Gridd en restaurant Southpark. Zij zijn onze gastheer en gevestigd aan de Europalaan 100 in Utrecht. Let op: parkeren + Navigatie via Eendrachtlaan. Na een paar honderd meter (laatste slagboom, ingang C) is de tweedeks parkeergelegenheid te vinden.

Aanmelden kan via Eventbrite > s.v.p. vóór 15 juni a.s.
( i.v.m. beperkt aantal plaatsen is 1 afgevaardigde per organisatie wenselijk)

Vragen en communicatie via: eventmanagertekdelta@gmail.com

 

Webdesign & development by We Seek Trouble