Meld je aan voor onze nieuwsbrief

We sturen je alleen hetgeen dat je niet wil missen!

Meld mij aan

Startups tonen hun groei bij UtrechtInc Demo Day

juli 12, 2017

10 mentorsessies, 20 business development workshops, 50 pitchoefeningen, bijna 100 gesprekken met potentiële klanten en talloze werkuren. Na een acceleratieprogramma van vier maanden bij UtrechtInc, presenteerden vier startups zich op 6 juli tijdens Demo Day voor een onafhankelijke jury. Zo pitchte slaapcoach Lyla de gemaakte groei en hun toekomstvisie die zij als UtrechtInc Resident willen waarmaken. De startups maakten ook kans op een startkapitaal van € 18.000 via het Rabo Pre-seed Fund. 

Tijdens het Demo Day event presenteerden 4 startups zich voor een onafhankelijke Jury gevolgd door een pitch voor publiek. Zij deelden hierin de progressie die ze geboekt hebben tijdens de acceleratieprogramma’s van UtrechtInc. Zo kwamen vele nieuwe klanten, investeringen en teamuitbreidingen langs die tijdens de programma’s gerealiseerd werden.
Interesse in het volgende acceleratieprogramma in september 2017? Meld je hier aan.
Of kom kennismaken tijdens Meet UtrechtInc op 13 juli of 17 augustus:

De resultaten
Tijdens Demo Day presenteerden de ondernemers hun flinke groeispurt en toekomstvisie voor ‘the Jury’. Vervolgens kon ook het publiek de innovatieve bedrijven in een pitcharena aanschouwen.

Het resultaat? Confy, Lyla en WheelsB&B mogen zich vanaf nu officieel resident noemen bij incubator UtrechtInc. De laatste twee startups ontvangen tevens € 18.000 aan startkapitaal. De lening heeft een lage rente, is zonder uitgifte van aandelen en afkomstig uit een fonds dat UtrechtInc beheert namens Rabobank Utrecht en Universiteit Utrecht.

De vier startups van Demo Day
Agenses: Biedt callcenters inzicht voor prestatieverbetering. Met forecasting, scheduling en scholing.
Confy: Smartphone app voor online bestellingen die buurtbewoners onderling en met bezorgers verbindt.
Lyla/Sleepcare: Slaapcoach app gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek aan de Universiteit Utrecht.
WheelsB&B: Online platform voor en door rolstoelgebruikers met vraag en aanbod van rolstoeltoegankelijke accommodaties.

Over UtrechtInc
Bedrijfsincubator UtrechtInc ondersteunt ondernemers en onderzoekers bij het succesvol opzetten van hun (IT) bedrijf. In het startup programma werken zij versneld naar een schaalbaar business model, betalende klanten en werkend product. UtrechtInc heeft inmiddels al meer dan 150 startups ondersteund.

Webdesign & development by We Seek Trouble